Bilvärdering - Allt om bilvärdering

Kul om Bilvärdering

Roligt om bilvärdering

En hel del kul och mindre roligt om bilhandlare och bilförsäljare som värderar bilar kommer det att skriva om här. Förutom detta presenteras komiska citat om bilservice och bilverkstäder eller detaljer rörande bilaffärer och bilpriser. Man kan aldrig veta för mycket gällande värdering av bilar.

Världens dyraste bil

Världens dyraste bil Den bil som är värderad högst i världen är en Ferrari 250 GTO från 1962. Bilens har värderats till 56 miljoner USD vilket är cirka en halv miljard kronor.

Världens dyraste sportbil

Världens dyraste sportbil I februari såldes en Ferrari 335 S Spider Scaglietti från 1957 för makalösa 32 miljoner euro. Den som köpte bilen var ingen mindre än Leo Messi, fotbollslegenden, så detta blev en riktig sportbil.

Dyra bildelar

Dyra bildelar Till de mer exklusiva bilarna kostar vissa begagnade bildelar mer än vad en vanlig svensk lägger på hela sin bil..

Bilens värde består

Bilens värde består Det finns få privatpersoner som kan sälja en bil för mer än de köpt den för. Vissa bilar behåller sitt värde mer än andra, t.ex. BMW och Mercedes, men då ska man också tänka på att dessa bilar har de dyraste reservdelarna och är dyrast att serva och reparera.


Mer fakta om bilvärdering

Nedan finns massor med intressant information och nyttig fakta gällande att värdera bilen och bilvärderingar men också en del roligt om att köpa och sälja begagnade bilar.Meny - Bilvärdering
Till förstasidan på www.bilvardering.euHögst upp på sidanLängst ned på sidan
SverigeUtomlandsBäst bilvärdeNyheter