Bilvärdering - Allt om bilvärderingA--0A-EG - EX - U2-0

Bästa om Bilvärdering

Bäst om bilvärdering

Det finns många bilhandlare och bilförsäljare som kan värdera bilen åt er. Dock är det inte säkert att bilvärdering blir korrekt eftersom ofta vill en bilhandlare som köper bilen av er värdera bilen riktigt lågt och ifall ni ska köpa bilen värderas den betydligt högre.

Bästa bilforma för bilvärderingar

Här kommer endast de allra bästa ställena att värdera sin bil på att presenteras och du får även tips hut du ska göra ifall du vill sälja din bil så förmånligt som möjligt.

Bäst på att värdera bilen

Några tips när ni ska värdera bilen innan ni säljer den är att:

  • Undvik sälja bilen till en bilförsäljare för du blir garanterat blåst på många tusenlappar.
  • En bilhandlare kan för äldre bilar betala mellan 10-30 tusen kronor och sedan ta tre gånger så mycket ut till kund nästa kund.
  • För vissa unika bilar kan det faktiskt vara bättra att sälja bilen i delar istället för att sälja hela bilen i ett stycke. Det tar dock längre tid men har du plats och gillar skriva i sär bilen kan detta vara ett alternativ.
  • Om du ska köpa en ny bil hos en bilförsäljare får du lite mer betalt men det är en mycket bättre affär att sälja bilen privat.
  • Det kan även vara klokt att sälja t.ex. bättre däck och fälgar separat vid sidan av bilen.
Prioritet Företag Kommentar

1

KVD:s bilvärdering KVD är Sveriges största säljare av begagnade bilar och dessutom bäst på att värdera begagnade bilar.

2

Mekonomen Den välkända bilverkstaden och bildelsföretaget Mekonomen säljer inte bara takboxar och servar din bil utan erbjuder värdering av bilar..

3

Bilpriser.se Bilpriser.se är en populär webbsida för att värdera bilar och denna ägs av KVD.

4

Bilhandlare Bilhandlare sätter ofta en mycket låg värdering på bilar som ska bytas in eller säljs till bilhandlaren.
H-EG - EX - U2-1

Andra som är bra på bilvärdering

Andra som är bra på bilvärdering

Det finns många bilhandlare och bilfirmor som erbjuder sig att värdera er bil kostnadsfritt. Detta gör de i förhoppning att ni ska sälja bilen till dem eller att köpa en ny bil hos bilfirman och lämna er bil i inbyte. Priset skiljer sig dock en hel del mellan bilvärderarna.

Det finns också några mindre seriösa bilsidor på nätet som säger sig utföra bilvärderingen gratis men sedan skickar en räkning till er. Vad ni än gör så ska ni inte betala räkningen och meddela företaget att ni bestrider deras krav. Två sidor som vi varnar för är carprice.se och autopris.net.


Mer fakta om bilvärdering

Nedan finns massor med intressant information och nyttig fakta gällande att värdera bilen och bilvärderingar men också en del roligt om att köpa och sälja begagnade bilar.

I-EG - EX - U2-2
I-EG - EX - U2-3


Meny - Bilvärdering
Till förstasidan på www.bilvardering.euHögst upp på sidanLängst ned på sidan
SverigeUtomlandsBäst bilvärdeNyheter